Tom Kitwoods Verden​

Velkommen til Tom Kitwoods verden

Introduktionshæfte til Tom Kitwoods socialpsykologiske teori og praksis​.

Dette hæfte er en konkret og praktisk indføring i den engelske psykologiprofessor Tom Kitwoods socialpsykologiske teori og omsorgsfilosofi. Det unikke ved Kitwoods teori er, at han sætter personen med demens i centrum i stedet for sygdommen. Han nøjes ikke med at se demenssygdomme som et resultat af nogle neurologiske forandringer i hjernen.

Han ser på hele personen med demens og tager udgangspunkt i den livssituation, personen befinder sig i. Det er et kortfattet og letlæseligt hæfte, der henvender sig til de mange faggrupper, der til daglig arbejder sammen med personer med demens og deres pårørende. Det kan desuden bruges i undervisningssammenhænge – eksempelvis på SOSU-skoler og professionshøjskoler.

Hæftet er skrevet af Steen Kabel og udgivet af Konsulentfirmaet Inquiry.

Prisen er 79 kr. plus moms og porto. Der ydes 10 % rabat ved køb af 100 stk. og derover. Det kan bestilles ved at udfylde formularen her på siden.

Bestil introduktionshæftet Tom Kitwoods Verden​

​Udfyld felterne herunder og bestil hæftet.

 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Konsulentfirmaet steenkabel |Magnoliavej 3, 4600 Køge | Tlf.: 23 27 62 80 | ska@steenkabel.dk | CVR: 31609925​ | Følg mine nyheder på: facebook-logo__blue_22  instagram-logo-22