​Forandringsprocesser

”Vores samarbejde med Steen Kabel om udviklingen af skolens værdigrundlag og visuelle identitet har været kendetegnet ved stor professionalitet og dygtighed fra Steens side.

Som konsulent formår han at være lydhør, skarp, involverende og ’forstyrre’ os tilpas. Det har betydet, at de produkter, vi efterfølgende har modtaget, er af meget høj kvalitet, og det er min oplevelse, at det er skolens idéer og virkelighed, som Steen har formået at videreformidle klart og tydeligt”.

Skoleleder Rani Hørlyck, Søndervangskolen, Aarhus Kommune

Jeg arbejder med forandringsprocesser i mange sammenhænge, hvor kommuner, organisationer og uddannelsesinstitutioner har behov for at sætte gang i processen, der er med til at skabe forandringer.

Det kan være i ledelsesteam, medarbejdergrupper, afdelinger eller hele organisationer, der har behov for at nytænke og igangsætte innovative processer, der kan være med til at ændre den daglige praksis.​​

Jeg er meget optaget af begrebet transfer. Derfor er en vigtig del af processen altid, at vi fra starten af indtænker både formidlingen og implementeringen af resultaterne i forløbet.

Det er helt afgørende for mig, at forløbet skaber værdi og de ønskede forandringer hos jer. Ellers giver det ikke mening at sætte processerne i gang.

Jeg betragter hvert forløb som en unik opgave

Derfor er udgangspunktet altid, at vi sætter os sammen og afdækker de organisatoriske, faglige eller ledelsesmæssige udfordringer I står overfor – og på den baggrund sætter et dynamisk og kreative udviklingsforløb sammen.

Der er ingen færdige hyldevarer i mit firma.​

Konsulentfirmaet steenkabel aps

CVR: 31609925​

Magnoliavej 3, 4600 Køge

Tlf.: 23 27 62 80 | ska@steenkabel.dk

Følg mine nyheder på: facebook-logo__blue_22  instagram-logo-22