Pulje- og fondsansøgninger​

Der findes et utal af puljer, udbud og fonde med millioner af kroner, hvor man som kommune, institution eller organisation kan søge økonomisk støtte til udviklingsprojekter, kompetenceudvikling, kommunikation og iværksættelse af nye initiativer. Og rigtig mange udviklingsprojekter bliver i dag finansieret via eksterne pulje- og fodsmidler.

Men det kan være noget af en jungle at finde rundt i

Og det kræver ofte en kæmpe indsats for den enkelte kommune eller organisation at få overblik over hvilke muligheder, der er for at søge eksterne pulje- og fondsmidler. Hvad det kræver. Hvornår der er deadline. Hvad de formelle krav er. 

Og hvordan man får organiseret processen samt ikke mindst, hvordan man konkret får udformet ansøgningen, så den matcher kravene.

 Mange kommuner og organisationer har ikke tiden og muligheden for at afsætte de nødvendige ressourcer til denne proces – og har måske heller ikke den nødvendige ekspertise til at få sat projektbeskrivelsen eller udbuddet sammen på den rigtige måde, så der kommer et økonomisk afkast ud af anstrengelserne.

Som selvstændig konsulent gennem 25 år har jeg stor erfaring med at skrive pulje- og fondsansøgninger. Og mange af de udviklingsprojekter og kommunikationsopgaver, som jeg har løst sammen med mine kunder og samarbejdspartnere er finansieret via eksterne puljer og fonde.

Så hvis I har brug for hjælp til at få sat en ansøgning sammen, så kontakt mig endelig. Og gør det gerne i god tid, fordi det som regel er et større og mere komplekst arbejde, end man umiddelbart regner med.​​

Konsulentfirmaet steenkabel aps

CVR: 31609925​

Magnoliavej 3, 4600 Køge

Tlf.: 23 27 62 80 | ska@steenkabel.dk

Følg mine nyheder på: facebook-logo__blue_22  instagram-logo-22