Udviklingsprojekter​

Jeg har være med til at facilitere en lang række større og mindre udviklingsprojekter i ministerier, regioner, kommuner og organisationer. Mit udgangspunkt for at arbejde med udviklingsprojekter er altid, at de skal gøre en forskel i forhold til den eksisterende praksis.

Derfor er min tilgang til udviklingsprojekter, at de skal kombinere teori og praksis. Når man sætter gang i udviklingsprojekter, er det vigtigt, at de har et vidensbaseret udgangspunkt. 

Og at viden bliver brugt som afsæt til udvikle praksis. Derfor arbejder jeg også som udgangspunkt altid med, at udviklingsprojekterne skal indeholde en afprøvning i praksis, således at vi efterfølgende kan opsamle erfaringerne og forholde dem til det formulerede mål for indsatsen. Teori og praksis går således hånd i hånd i de gode udviklingsprojekter.

Samtidig er jeg meget optaget af, at der er et samspil mellem proces og produkt

​Det handler måske om min journalistiske baggrund. Men jeg synes, det er vigtigt, at der kommer et produkt ud af processerne – således at processen ikke bare bliver for processens skyld. 

Men faktisk flytter noget i den daglige praksis.

Det er her, at implementering og transfer bliver vigtige begrebet i et udviklingsprojekt.

Du er velkommen til at kontakte mig, hvis du har brug for hjælp til at skabe udvikling i din organisation. Så sætter vi et projekt sammen, som er skræddersyet til netop dine ønsker og behov.​

Konsulentfirmaet steenkabel aps

CVR: 31609925​

Magnoliavej 3, 4600 Køge

Tlf.: 23 27 62 80 | ska@steenkabel.dk

Følg mine nyheder på: facebook-logo__blue_22  instagram-logo-22