Foredrag om demens​

Igennem årene har jeg holdt mange foredrag om demens. 

​Igennem årene har jeg holdt mange foredrag om demens. Omdrejningspunktet for mine foredrag har altid været med udgangspunkt i, hvordan mennesker med demens samt deres ægtefæller og børn oplever det at skulle leve livet med en demenssygdom – ud fra deres egne fortællinger om de udfordringer, sorger og glæder, de møder i livet.

I mange tilfælde holder jeg foredrag om demens sammen med én af de personer fra Kallerupvej, som har demens og/eller en ægtefælle. Det giver et andet billede af livet med demens, når det bliver fortalt af de mennesker, der oplever det på egen krop og sjæl i hverdagen.

Jeg har førhen holdt fordrag for kunder i Køge og København, men tilbyder også kursus og foredrag på resten af Sjælland. I øjeblikket tilbyder jeg følgende foredrag om demens:

Demens kursus - Demens forandrer livet

Fortællinger om, hvordan det er at skulle leve et liv med demens på baggrund af en lang række fokusgruppe interview med personer med demens og deres nære pårørende. Gerne sammen med en person med demens og/eller en ægtefælle.

Et meningsfuldt liv med demens

Demens kursus med bud på, hvordan man kan møde mennesker med demens i den tidlige fase på en anerkendende og respektfuld måde – og hvordan man kan få etableret tilbud, der kan være med til at give dem et meningsfuldt liv. Præsentation af et organisatorisk koncept til at arbejde med inddragelse af mennesker med demens og ægtefæller.

Børn og unge af forældre med demens – hvem hjælper dem?

Det er en kæmpe udfordring for de børn og unge, der har en forælder med demens. Men hvad tænker de? Hvordan håndterer de situationen? Og hvordan kan vi være med til at støtte dem, så de kan leve så normalt et ungdomsliv som muligt.

Er du interesseret i at vide mere om mine foredrag om demens eller demens kursus, så kontakt mig på 23 27 62 80 eller ska@steenkabel.dk

Konsulentfirmaet steenkabel aps

CVR: 31609925​

Magnoliavej 3, 4600 Køge

Tlf.: 23 27 62 80 | ska@steenkabel.dk

Følg mine nyheder på: facebook-logo__blue_22  instagram-logo-22