Præsentationen​

Jeg er seniorkonsulent og indehaver af Konsulentfirmaet steenkabel. Jeg har arbejdet som selvstændig konsulent siden 1992 og har således 25 års erfaring med at arbejde med kommunikation, udviklingsprocesser og undervisning.

Min faglige baggrund er, at jeg har en læreruddannelse, journalistisk tillægsuddannelse fra Danmarks Medie- og Journalisthøjskole og en Master i Professionel Kommunikation (MPK) fra Roskilde Universitet.

Via min journalistiske baggrund har jeg altid haft særlig fokus på kommunikation og formidling. Jeg har derfor lavet en lang række rapporter, undersøgelser og evalueringer for ministerier, styrelser, kommuner og organisationer. 

Jeg har desuden arbejdet med kommunikation- og pressestrategier, og jeg har produceret et utal af artikler, nyhedsbreve, temaaviser, pjecer og foldere, pressemeddelelser, debatindlæg mv. igennem årene. Desuden er jeg forfatter til en række fagbøger på det sociale og pædagogiske område.

Endelig har jeg i de seneste 20 år specialiseret mig i at arbejdet med mennesker med demens og deres pårørende samt personaler og frivillige, der arbejder på demensområdet.

Desuden er jeg forfatter, medforfatter og redaktør af en del fagbøger – ikke mindst på demensområdet.

Klik her for mit CV.​

Konsulentfirmaet steenkabel aps

CVR: 31609925​

Magnoliavej 3, 4600 Køge

Tlf.: 23 27 62 80 | ska@steenkabel.dk

Følg mine nyheder på: facebook-logo__blue_22  instagram-logo-22