Velkommen

Konsulentfirmaet steenkabel arbejder med kommunikation og konsulentydelser primært inden for social-, sundheds- og undervisningssektoren samt det pædagogiske område. Det har jeg gjort siden starten af 1990’erne.

Min filosofi er, at udvikling bliver skabt af de mennesker, der er aktører i forandringsprocesserne. Derfor finder I heller ikke her en masse færdige koncepter, som I kan købe. Men I finder et firma, der skræddersyr de enkelte tilbud og forløb til netop de behov, I har som organisation.

Det skyldes, at jeg er meget optaget af begrebet transfer. Jeg tror, at hvis medarbejdere, brugere og pårørende bliver en aktiv del af udviklingsprocessen, hvor de bliver inddraget, får mulighed for at for at fortælle deres historier og give udtryk for deres egne erfaringer, oplevelser og vurderinger.

Så er der større chancer for, at udvikling bliver transformeret til læring – og at læringen skaber udvikling og forandringer.

Det afgørende for mig er nemlig, at de processer og produkter, vi laver sammen, giver mening for deltagerne. Det skaber nemlig de bedste resultater for organisationen.​

Konsulentfirmaet steenkabel aps

CVR: 31609925​

Magnoliavej 3, 4600 Køge

Tlf.: 23 27 62 80 | ska@steenkabel.dk

Følg mine nyheder på: facebook-logo__blue_22  instagram-logo-22