Kommunikations​politik

Vi har i mange år haft stor glæde af at bruge Steen Kabel som konsulent på kommunikationsområde – både på det strategiske niveau og i forhold til at skrive nyhedsbreve, pressemeddelelser og være sparringspartner på vores politiske kommunikation. Steen er god til at aflæse, hvad vi har brug for at kommunikere samtidig med, at han hele tiden holder os fast på, at vi skal have fokus på modtagerne.

Kredsformand Gert Landergren Due, Socialpædagogerne Østjylland

Kommunikation er strategi

​Det er helt afgørende, hvordan man som kommune eller organisation får kommunikeret sine budskaber ud til omverden – hvad enten det er borgere, pårørende, politikere, ledere, medarbejdere eller medlemmer.

Derfor er det vigtigt, at man har en strategisk kommunikationspolitik, der lægger linjerne for hvorfor, hvordan og hvornår man vil kommunikere sine budskaber ud. Måden, man får kommunikeret på, har stor betydning for, hvordan omverden opfatter én.

Jeg har stor erfaring i at arbejde med kommunikationsstrategi og udarbejde eller opdatere kommunikationspolitikker, der er proaktive, effektive og baseret på en dialog med de relevante aktører.​

Konsulentfirmaet steenkabel aps

CVR: 31609925​

Magnoliavej 3, 4600 Køge

Tlf.: 23 27 62 80 | ska@steenkabel.dk

Følg mine nyheder på: facebook-logo__blue_22  instagram-logo-22