Kommunikations træning​

En klog mand sagde engang: ”Det er aldrig en fordel af få ordet, hvis man ikke ved, hvad man skal sige”.

Derfor er det vigtigt at forberede sig på, hvordan man kommunikerer med omverden – hvad enten man som leder skal i dialog med sine medarbejdere, eller man som direktør skal i medierne for at fortælle den gode historie – eller man skal forklare sig i en dårlig sag. 

Men det er nogen gange letter sagt end gjort. Her er det, at kommunikationstræning er et vigtigt redskab i forhold til at føre ens kommunikationsstrategi ud i livet.​​

Det kan også være medarbejdere, der skal klædes på til at blive bedre til at beskrive deres faglighed og indgå i en dialoger med pårørende, forældre eller tværfaglige samarbejdspartnere for at skabe en indsigt i og forståelse for den måde, de arbejder på. 

Eller det kan være tillidsrepræsentanter og arbejdsmiljørepræsentanter, der har brug for formidlingsmæssige værktøjer til at blive bedre til at formidle deres budskaber.

Jeg tilbyder således undervisning og træning i kommunikation til ledere, medarbejdere, tillidsrepræsentanter, arbejdsmiljørepræsentanter, frivillige og andre grupper, der har behov for at blive skarpere på at få formidlet deres budskaber på den rette måde i den rette kontekst.​

Konsulentfirmaet steenkabel aps

CVR: 31609925​

Magnoliavej 3, 4600 Køge

Tlf.: 23 27 62 80 | ska@steenkabel.dk

Følg mine nyheder på: facebook-logo__blue_22  instagram-logo-22