​Magasiner, nyhedsaviser og nyhedsbreve

Jeg har haft stor fornøjelse af at samarbejde med Steen Kabel om magasinet ”Velkommen til den motiverende samtale”. Han har taget udgangspunkt i min kernefaglighed og min tilgang med mine ord og fortællinger. Det har været helt afgørende for mig. Og jeg har fået et produkt, som jeg er meget glad for og stolt af at kunne tilbyde mine kunder.

Udviklingskonsulent Bente Malig Larsen

Konsulentfirmaet Dualog​

Hvordan får man bedst muligt præsenteret sine faglige budskaber på en konkret, direkte og letlæselig måde, så det straks fanger modtagerens interesse og opmærksomhed – og samtidig har en faglig dybde?

​Det er ikke altid en nem opgave.

Men jeg har specialiseret mig i at udarbejde journalistisk produkter, der kombinerer den formidlingsmæssige lethed med den faglige tyngde.

Jeg udarbejder magasiner, hvor jeg transformerer en ofte kompliceret og omfattende faglig viden om til en let tilgængelig og brugbar formidling af de væsentligste budskaber, du ønsker at formidle.

Klik her for at se eksempler på magasiner, som jeg har udarbejdet.

Jeg udarbejder også nyhedsaviser, nyhedsbreve, præsentationspjecer og foldere, som i en let og overskuelig form formidler nye initiativer, projekter, evalueringer, reportager, interview mv.

Det kan være en del af jeres interne kommunikation med politikere, ledere og medarbejdere – men det kan også være ekstern kommunikation i forhold til borgere, brugere, pårørende, samarbejdspartnere og andre interessenter.

Klik her for at se eksempler på nyhedsaviser og nyhedsbreve.

Jeg har gode erfaringer med at publicere disse formidlingsmæssige produkter både i trykt og elektronisk form. For selv om jeg er helt enig i, at man skal bruge de elektroniske og sociale medier så meget som muligt – så er jeg også én af dem, der stadig tror på, det har en værdi at få et trykt produkt i hånden.

Filosofien er, at det ene ikke udelukker det andet.​

Konsulentfirmaet steenkabel aps

CVR: 31609925​

Magnoliavej 3, 4600 Køge

Tlf.: 23 27 62 80 | ska@steenkabel.dk

Følg mine nyheder på: facebook-logo__blue_22  instagram-logo-22