Pressearbejde​

En tilhørende pressestrategi er et værktøj til at få udviklet og fastholdt et godt og professionelt forhold til medierne således, at I kan få opbygget og bevaret et godt og troværdigt samarbejde med medierne. Det har stor værdi, både når man gerne vil fortælle den gode historie – og når man risikerer at skal stå til ansvar for kritik eller dårlige sager.

De digitale medier er blevet en fast del af kommunikationen i vores samfund. Det er derfor vigtigt, at I indtænker brugen af sociale medier i jeres måde at kommunikere med omverden på.

Det betyder, at korte nyheder, timing og hurtig udbredelse til mange forskellige medier er blevet en del af den virkelig, man skal kunne navigere i. Jeg udarbejder derfor pressestrategier, der passer ind i den digitale formidlingsstrøm.

Desuden laver jeg pressemeddelelser, debatindlæg, synspunkter og blogger, der er målrettet både de konventionelle medier og de sociale medier. Målet med pressearbejdet er at give jeres kommune eller organisation et åbent, dynamisk og troværdigt image.​

Konsulentfirmaet steenkabel aps

CVR: 31609925​

Magnoliavej 3, 4600 Køge

Tlf.: 23 27 62 80 | ska@steenkabel.dk

Følg mine nyheder på: facebook-logo__blue_22  instagram-logo-22